Koh Ma!

Nu har vi forflyttat oss till den nordvastra delen av Koh Phangan och det till ett stalle som ligger precis vid Koh Ma som ar en o eller halvo. Det beror lite pa hur man ser det for om det ar rejalt med tidvatten sa blir det nog en o men annars sitter den ihop med Koh Phangan genom en liten strandremsa. Vi hoppas nu pa en eller ett par dagar med bra vader sa att vi kan aka ut och snorkla lite. Vadret har pa Koh Phangan har annars varit ganska daligt forutom igar da det var sol under princip hela dagen.

Det blev lite fest for oss aven pa lordagen, dagen efter fullmoonpartyt, men da var det inte sa mycket manniskor kvar. Det var ganska overraskande. Verkar verkligen som flera 1000 manniskor aker till Koh Phangan en eller tva dagar bara for partyt och sedan aker harifran. Lite skumt.

Igar var vi pa en bar och kikade pa Liverpool - Arsenal. Det blev ett oavgjort resultat vilket jag ar valdigt nojd med. Det marks att Arsenal ar ett klart battre lag an Liverpool pa det offensiva spelet. De har en helt annan snabbhet an Liverpool vilket marks lite for tydligt. Crouch fick spela en halvlek och var efter Macheranoo Liverpools basta spelare. Jag kan inte forsta att han inte far spela mer... Pa en halvlek skapade han mer an Kuyt och Voronin gjort pa hela sasongen.

Ikvall blir det nog lugnt for oss och nu foljer lite bilder.
image85
Borta vid traden ligger var bungalow.
image86
Koma...?

Kommentarer
Postat av: Anders O

Har du inte blivit lite mager?? Det är väl 2 månaders jubiléum idag!!!!

2007-10-30 @ 16:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0