Lite risiga...

Idag har det varit en ganska så jobbig dag för oss i Saigon och detta till största sannolikhet beroende på en inte allt för skonsam gårdag :-). Igår var det nämligen rejält med fest och en och annan för kroppen dålig substans kanske intogs lite för mycket :-). Vi är dock lite fundersamma över om det verkligen är alkoholen osv som är boven utan det känns lite mer som att det kan bero på någon taskig mat eller is vi åt av... Det vill liksom ut jox lite för mycket och lite för ofta där bak :-). Men men så är det ibland och det är bara att ta nya tag :-).

Förutom att vara risig idag har jag dock hunnit med att gå till en marknad och senare till en sportaffär där en Liverpooltröja med tillhörande shorts införskaffades för den nätta summan av 6 USD. Nu är väl det här kitet knappast 100% äkta men ser det likadant ut som det äkta gör det inte mig någonting. Nu finns det väl en och annan som tycker det är dåligt att inte köpa Liverpoolkläder direkt av klubben men det känns faktiskt som pengarna gör mer nytta för en fattig vietnames än för en redan stormrik fotbollsklubb.

Vi hade tänkt att åka till några av Vietkongs grottor imorgon men på grund av risiga magar så har vi bestämt oss för att skjuta upp det till övermorgon. Ett par dagar till i Saigon gör absolut ingenting för den här staden har verkligen överraskat positivt.

Kommentarer
Postat av: Lars Göran

FAn oxen, Köp äkta kläder!

2007-10-14 @ 20:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0