Saigon igen en kortis...

Idag har jag kommit tillbaka till Saigon en snabbis för att imorgon förmiddag ta ett flyg till Bangkok.

Jag läste precis Nisses dagboksinlägg och det var verkligen ingen trevlig läsning. Fy fan säger jag bara... Ni som vill veta mer detaljer kan gå in och kika i hans resedagbok. Aliaset är "niiils".

Jag blev biten av hunden Mimi på hotellet idag. Jag gosade massor med henne när jag var här för några dagar sedan och hon viftade på svansen när jag kom tillbaka. Hon verkade dock lite trött och frånvarande idag och när jag skulle klappa henne lite bet hon mig i tummen. Självklart blir hypokondriker Andreas livrädd för att ha fått rabies nu. Den risken är nog ytterst liten men jag kommer kanske söka upp en läkare i Bangkok imorgon och be familjen här kontakta mig om Mimi skulle bli riktigt dålig. En helt klart förmildrande omnständighet är att det knappt gick hål på mitt skinn heller. Bara väldigt lite.

Kommentarer
Postat av: Anonym

läste lite om rabies, det behövs verkligen bara ett litet litet stick.... ;)

2007-10-22 @ 22:51:57
Postat av: Nils

tja! latr bra att allt ar bra,hor av mig nar jag lyckas ta mig till thailand, maste styra lite saker som du sakertforstar.. ska forsoka gora det sa fort som moligt. Ar jattefint har o vissa nmannisjkor ar riktiga parlor men nu vill jag bara ut..

2007-10-23 @ 04:01:54
Postat av: Nils

far se hur snabbt jag kommer ivag, men om du inte ar kvar i bangkok da forsoker jag val ta mig till phuket

2007-10-23 @ 04:26:24
Postat av: Andy

Nisse... Jag forosoker Smsa dig och se om det kommer fram. Jag ar ialf i Bangkok nu och lamnar stan tidigast imorgon kvall for en o som jag inte kan stava till pa ostkusten. Hoppas allt borjar ordna upp sig!!!

2007-10-23 @ 13:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0