Stackars Andreas mage...

Min mage är i rejält olag... Den har varit mer eller mindre dålig allt sedan jag kom hem från resan men nu har det gått över styr. Inatt kunde jag inte ens sova för att det kändes som att det var en sugande virvel i magsäcken ungefär. Riktigt irriterande... Så idag knallade jag till Apoteket för att hitta något som eventuellt kunde hjälpa. Jag blev rekommenderad något syraneutraliserande. Bara hoppas det hjälper för så här kan jag inte ha det.
image145
Stackars lilla mage :-(.
image144
Pillertrillaren nummer ett... Hatar piller men jag måste kunna få sova som alla andra. Hoppas det här hjälper...


Ikväll är det seripremiär mot Kilsmo. Jag tippar på att vi vinner med 9-0. Inte för att vara dryg med Kilsmo var så himla dåliga förra året och nu är laget jag spelar i även bättre, ialf på pappret. Allt annat är storseger skulle vara en väldigt negativ överraskning.

Blidde inget Festivalborg i år. För lite biljetter sålda... Trist, men kanske inte direkt överraskande. Förra året var det tydligen katastrof och priset och banden i år har kanske inte tilltalat. Ett tips till arrangörerna är att de nästa gång har ett huvudband vardera kväll med något lokalt förband och typ 100 sek i inträde. Det hade definitivt tilltalat mer. Adam Tensta som största akt tilltalar ialf inte mig... Så de får skylla sig lite själva och vi studenter klarar nog att festa på egen hand .-).


Kommentarer
Postat av: stackars oss

som tvingas se din mage....sluta skryt! så uppenbart att du bara vill visa magen. töntbild!

2008-04-30 @ 21:56:39
Postat av: Andy

Stackars oss// Ja det var helt sjukt vad bilder jag behövde ta för att hitta den rätta :-).

2008-05-01 @ 14:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0