Liverpool förlorar inte ikväll!

Alla sportjournalister som tror att Liverpool förlorar kvällens CL-match mot Inter kommer att få fel. Nog att Inter leder italienska ligan i stor stil och att Liverpool har spelat relativt dåligt under hela 2008 men det spelar ingen roll. Inter kommer ändå inte vinna för att de har ett statiskt spel precis som Liverpool och det passar Liverpool riktigt bra. Det kommer antagligen bli en rätt tillknäppt match som Liverpool till slut vinner med 2-0. Jag är bara oroad över en sak och det är hur mittbackarna kommer fungera i Liverpool. Är Skertl tillbaka från skadan än och är han isf fit for fight för en sådan här match? Han är även väldigt oprövad och har hittills gjort en bra och en usel insats i mittförsvaret. Hyppiä tror jag iofs inte heller skulle göra bort sig mot Inter men han har varit lite under isen den här säsongen. Carragher är så klart given.

Liverpool har problem nu för att Benitez under hela sin tränarkarriär i Liverpool fått köpa sina 2a och 3e alternativ istället för de spelarna han verkligen velat ha. Men Liverpool har ju spenderat enorma summor på spelare hävdar då kanske någon? Jo det är sant men det är ändå en bra bit ifrån Chelsea och Man Utd. Den stora saken är dock att ägarna varit för snåla för att punga ut med 20 miljoner pund för en spelare men sedan ändå fått spendera ungefär lika mycket pengar på 2 eller 3 spelare som floppat under ett par år istället för att köpt den dyra spelaren från början som antagligen inte hade floppat. En ganska typisk grej att det känns som priset är för dyrt ibland och att det då ersätts med billigare alternativ som inte funkar och att det då i slutändan blir lika dyrt.
Benitez har dock gjort några stora fel under den här säsongen. Han har spelat på tok för lite med Crouch och lät Sissoko spela lite väl mycket när han var i klubben. Sedan är rotationssystemet kanske något i överkant. Trots de här uppenbara missarna av Benitez är dock, som tidigare påpekats, bristen av matchvinnare den mest avgörande faktorn till att Liverpool har svårt att avgöra matcher. Det räcker inte med Torres och Gerrard. Allt det här beroende på att Benitez inte fått pengar till de spelarna han helst av allt velat haft.

Det kommer bli så mycket tuffare för Inter än vad de tror. Det ska bli en fröjd att se kvällens match.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0