Imorgon drar det igång...

Imorgon tas studierna upp igen efter ett långt uppehåll. Det känns lite jobbigt att mina sötebrödsdagar är över men även ganska bra att man får något vettigt att göra. Jag får alltid lite dåligt samvete när jag bara sitter hemma och inte gör något bra. Det känns väldigt ofta som mycket dyrbar tid går åt att sitta och göra ingenting framför datorn :-).

Partaj igår med Matz och Salle. Det blev Strömpis och det var tyvärr ganska tråkigt. Skillnaden mellan en rolig krogkväll och en ganska meningslös är hårfin. Allting handlar om tillfälligheter och igår inföll ingen rolig tillfällighet så då blev det rätt trist.

Järnvägen fick stryk igår också. Gör det faktumet mig glad, ledsen eller är det likgiltigt? Egentligen borde det göra mig lite ledsen men tyvärr blir jag nog mest glad över det. Jag gillar ju föreningen och typ alla som har med den att göra men nu har saker och ting blivit som de blivit och då kan jag inte råför att jag nästan blir gladare när de förlorar.

Jag tycker man borde förbjuda civila polisbilar... Varje gång jag har tänkt att köra om en nyare Volvo eller Saab eller har någon av dessa bilar bakom mig sitter jag och funderar på om det kanske är en civilsnut istället för att koncentrera mig på min egen körning :-). Det blir trafikfarligt :-) Humm... Egentligen räcker det väl att hålla hastighetsbegränsningarna men då blir det så tråkigt att köra bil. Egoist javisst hehe...

Kommentarer
Postat av: Zandrah

Idag skjutsade sambon mig till Universitetet. På Hertig Karls allé var det nån "idiot" som körde 45km/h så min sambo kör upp i baken på den lite nyare Saaben och gör en ryckig omkörning för att sedan "brassa iväg". Vad han då såg, preciiis innan han gasade iväg, var att det var en cívilpolis...
Jag och sambon håller med i ditt resonemang :)
Nu lovar jag att inte skriva mer kommentarer idag, hehe.. Över & ut.

2008-01-22 @ 14:25:13
URL: http://zandrah747.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0