Struktur på tillvaron...

Snart är ett knappt halvårs flummande över och det seriösa livet på gång att ta över igen... 21 januari börjar man plugga igen och 1 februari flyttar jag in i studentkorridor i Tybble. Det senare vet jag iofs inte om det blir så himla "seriöst" :-).
Jag har ialf två veckor kvar av att inte göra så mycket vettigt vilket ibland känns skönt och ibland tråkigt.

Jag har spenderat en del av min lediga tid efter resan med att kolla på film. Inga speciellt upseendeväckande filmer utan mest de som funnits här hos mina föräldrar och som jag inte hade sett förut. Således har det blivit en och annan kärlekskomedi som mina kära päron fått med när de köpt Aftonbladet eller någon annan tidning som bifogar en film för att få upp försäljningssiffrorna något.
Nu tänkte jag då recensera de filmer jag sett de senaste två veckorna i brist på bättre.

Magnolia: Den här såg jag på SVT vilket iofs inte har något med filmen självt att göra. Kan börja med att säga att den var ungefär en timma för lång. Hade den varit en timma kortare så hade den säkert varit så bra som alla fräna recensenter tycker och inte så långtråkig som den nu blev...

Gräsänklingar: Hur är det man säger... Putslustig? Jag vet faktiskt inte om man säger så eller om definitionen är rätt med det jag tycker om filmen men låt gå ändå. Det var en underhållande film med sådana där typiskt töntroliga skämt som går hem om man inte har seriösglasögonen på sig :-). Janne "Loffe" Carlsson och Gösta Ekman i samma film kan väl inte bli ett misslyckande?

Blast From The Past: Kärlekskomedi!!! En extremtypisk plus 3 av 5 film eller kanske 2/5 om man nu hade det med i skalan. Filmen var smårolig, hyggligt underhållande och hade en något udda story men jag tror inte jag kommer komma ihåg sååå mycket av den om ett par år. Den sätts på, den underhåller och den glöms bort typ.

Hur man blir av med en karl på 10 dagar: Den heter kanske något marginellt annorlunda men är trots allt en väldigt underhållande film. Den hamnar också i kategorin "filmer man lätt glömmer" men den var trots allt det bättre en Blast from the past och helt klart värd att se.

Blev inte så många filmer som jag trodde :-). Ialf en uppdatering av bloggen i brist på bättre :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0