Morgonsoffan!

Det blev inte 2-1 till Liverpool utan 1-0 så mitt tips gick inte in helt perfekt den här gången men det är inget jag grämer mig så mycket över :-). Liverpool är vidare i CL ialf. Inter gjorde dock en bra match och det kändes lite farligt ett par gånger men efter att Burdisso varit lika smart som vanligt så kändes det helt lugnt de sista 20 minutrarna. När sedan Torres tyckte att det var dax att slå in en bubba i Inters mål så var det tack och god natt för Inter :-).

Vi studenter har det tydligen sämre nu än vad vi hade det för 20 år sedan. Tror vi får 300 sek mindre nu än vad vi fick då om man räknar med inflationen. Det faktumet är väl iofs inte så bra men så illa är det faktiskt inte att vara student. Bor man i studentrum som jag och inte slösar pengar på för mycket skit så lever man ett alldeles förträffligt liv. Inga tidiga morgonar, mycket fest och många nya människor. Känns löjligt att klaga på det när man vet hur vanliga arbetare har det på sina ofta råtrista jobb.

Det började ett nytt humorprogram igår som heter Morgonsoffan och där verkar typ hälften av alla Sverigen komiker vara med :-). Det var även ganska roligt och de hade fått med både Maria Wetterstrand och Anders Borg i sketcher vilket var coolt. Det bästa var nog parodin på morgonprogrammen ialf... De är sååå mysiga och det parodiserades extremt hehe :-). Så Morgonsoffan kan jag rekommendera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0