En ny helvetes-natt...

Natten som var blev till en början en ren pina pga magproblem... Medicinen jag köpte hjälpte tyvärr inte ett dugg men det har ändå varit bra ett par dagar tills nu inatt... Något som är gemensamt för båda nätterna är att jag åt hamburgerkött innan läggdax båda gångerna. Det skulle således kunna vara så att magsäcken har något problem med någon syra och att äta hamburgerkött försämrar det hela? Så ikväll ska jag äta rejält av något annat och se hur det blir då.

Annars har dagen också varit mer eller mindre meningslös... Jag har fortfarande inte fått datan till uppsatsen så den har jag inte kunnat jobba med så istället har det blivit städ, promenad och löpning. Jag hade tänkt att gymma men av någon helt omotiverad anledning var gymmet här stängt. Extremt dåligt av ÖUIF eller vilka det nu är som driver gymmet. SKÄRPNING!!! Löpningen berodde på att Jesper drog med mig ut på en runda som jag trodde skulle bli rätt lugn men han drog upp ett bra tempo så det blev mycket jobbigare än vad jag trodde innan... Men skönt att ha gjort något vettigt idag ialf...

Kvällen kommer bli lugn och antagligen blir hela helgen det... Det är fotbollstmach imorgon bitti så det blir till och med rätt tidigt i säng ikväll. Imorgon kan det iofs bli utgång men isf blir det nyktert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0