Ben Stiller X2!

Jag och Jesper brukar kika på en del film på kvällarna här i korridoren och den här veckan har vi sett Heartbreak Kid och Night At The Museum där Ben Stiller innehar huvudrollen i båda. Nu tänkte jag då recensera de båda filmerna lite kort :-).

Heartbreak Kid: Jag hade rätt stora förhoppningar på den här filmen och borde kanske försökta ta den för vad den är men det finns ändå inga ursäkter till att filmen är en stor kalkon. Överspelad tönthumor a la "Meet The Fokkers" är bara sååå jobbig och tråkig. Den ska väl i stilen påminna om Den Där Mary men det blir bara ett stort magplask. Den töntrolighet som Den Där Mary faktiskt lyckas med misslyckas Heartbreak Kid kapitalt med. Ni som inte har sett den bör inte heller se den :-). Spara den tiden till något annat trevligare.

Night At The Museum: Efter att ett par dagar innan sett Heartbreak Kid var jag riktigt laddad för ännu en skitfilm men där fick jag fel. Den här filmen är en riktigt skön må bra film som man inte kan ogilla. Den är uppenbart riktad till barn men lyckas ändå vara intressant även för vuxna. Den blir heller aldrig tråkig trots att den är ganska lång. Vill man få en god känsla i magen ska man se den här filmen.

I övrigt hoppas jag på att jag är på bättringsvägen från mitt virus. Hostandet har dämpats och inatt sov jag hyggligt med endast två uppvaknanden av hostattacker och då låg jag ner och sov :-). Nu önskar jag en kanske ännu bättre natt inatt. Pleaaase!!!


Kommentarer
Postat av: Grasberg

Mike Beck * 2

2008-11-27 @ 00:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0