Positivare idag!!!

Idag har jag varit hos tandläkaren och det gick alldeles strålande, galant tandkött och inga hål. Jag har dock erosion på emaljen vilket jag har haft en längre tid nu men det hade inte försämrats sedan sist ialf :-). Jag fick tips om att borsta tänderna innan frukost. Det är något jag funderat på förut men inte kollat upp om det är bättre än att borsta efter. Tror till och med att jag hade en diskussion med Nisse i ämnet på resan där vi kom fram till att Håkan borstade tänderna innan frukost. Var det så? Hursomhelst så skulle det eventuellt hindra mer erosion. Det är tydligen inte så bra att borsta tänderna när man precis ätit, speciellt om man ätit sura saker.

Jag var hos tandläkaren i Hallsberg, hade inte orkat bytt till Örebro, och när jag åkte hem sprang jag på Dunder på tåget och det hela slutade med en romantisk date på Bara Vara... Eller njae det slutade med kaffe på Bara Vara tillsammans med både Dunder och Bias. RIktigt trevligt faktiskt.

Jag såg världens mest korkade blogginlägg av en slump nyss. Här är länken; http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5044095

Inlägget om Airpod. Om de nu uppfunnit en bil som går på luft är det då verkligen värt att klaga på att den inte är krocksäker :-)? Speciellt när den säkerligen är tänkt som ett kompliment i stadstrafiken, typ istället för stora bilar och de säkra mopederna... Dagens skratt ialf :-).


Kommentarer
Postat av: Nils

det är alldeles riktigt!

2008-10-16 @ 22:32:57
Postat av: Andy

Nils// He he vissa saker tenderar man tydligen att komma ihåg :-).

2008-10-17 @ 15:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0