Studentsyndromet!

De är lite lugnt i skolan just precis nu. Nästa föreläsning är på onsdag och den förra var förra onsdagen, således två veckors "ledighet". Vi har iofs haft lite uppgifter att syssla med och kommer säkert få en till snart men början av den här veckan har ialf varit lugn studiemässigt. Det är då studentsyndromet uppstår i lilla Andreas. Jag kan inte riktigt slappna av och känna att jag kan göra massa andra saker utan får dåligt samvete över att jag inte pluggar trots att jag vet att det är relativt meningslöst att plugga på något jag redan kan eller måste kunna först om en och en halv månad. Det är så mycket detaljer som jag ändå hinner glömma bort tills tentan om jag försöker lära mig dem nu. Summan blir att jag går runt och har hemskt dåligt samvete över att jag inte pluggar :-). Studentsyndromet är även något jag kom på just nu och i min defintion inget vedertaget.

Imorgon ska jag till vårdcentralen och ta ett prov på halsen för den vägrar bli bra. Jag har svårt att sova på nätterna för att jag börjar hosta vilket är sjukt irriterande.

Den nyinförskaffade TVn till korridoren verkar inte klara av mitt X-Box och får bara fram en svartvit bild, ytterst störigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0