Det blir lite jobb!

Var på intervjun idag för jobbet på Halltorp. Reultatet blev att jag ska dit och jobba extra redan på onsdag. Det kan nog bli lite spännande. Alltid trevligt att prova något nytt.

Helgen blev bra. Egentligen kändes det som den bara bestod av en dag, lördagen, för på söndagen var jag så himla trött efter natten att jag mer kände mig som en zombie än en människa. Det innebar så klart att jag inte presterade såå mycket vettigt under gårdagen. För övrigt var lördagskvällen trevlig. Alltid skoj att förfesta med några av de gamla goa grabbarna. Sedan blev det Backstage och efterfest... Därav min något sega gårdag :-).

Idag har jag dock presterat lite mer... Handlat, pluggat, tränat osv så jag känner mig bra mycket mer nöjd med den här dagen än gårdagen :-). Ett undantag är dock att jag känner mig så klen på gymmet nu. Orkar ingenting känns det som vilket gör att jag blir förbannad och tjurig. Försöker intala mig själv att det beror ju på att jag gått ner i vikt vilken varit medvetet. Men mitt lilla huvud vill inte riktigt gå med på ekvationen mindre kroppsvikt mindre muskler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0