Glad Påsk!

Nu är det påsk och underbart väder :-). Igår var det till och med shorts och t-shirt väder, härligt! Mitt egna påskfirande har varit sparsamt. Jag har inte ens haft någon speciell påskmiddag, dock grillade vi några grabbar igår, men det var hamburgare :-). Mitt vegetariankör har inte uppehållits speciellt bra den senaste veckan. Det har varit på tok för mycket restaurangmat och liknande dit min vegetarianism inte sträcker sig :-). Hursom... Under grillandet och den parallela förfesten blev det några öl osv. men ingen utgång den här gången. Det var inte så många som skulle ut så då bangade jag. Det kändes mer som en "gå till en pub och ta en öl kväll" för mig än att gå till en klubb. Nu ville de som skulle ut på klubb så då fick det vara. Det är ganska enkelt... Det är inte hälften så kul att gå på klubb om man har flickvän, om man inte är ett större gäng.

ÖSK hade sjuk oflyt och förlorade mot Elfsborg efter något som såg så offside ut, men visade sig att inte vara det... Damn!!! Liverpool däremot krossade Blackburn :-). Efter Newcastle i julas var nog Blackburn det sämsta lag jag sett i årets Premier League. Nu hade de lite skador men de var hursomhelst väldigt dåliga.

Lite plugg nu kanske... Eller fortsätta med fix och småtrix som jag inte hunnit med på ett tag... Typ städa och ordna med saker på datorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0