"Tomten var mjuk"

Nu är julhelgen över för den här gången, och det är en ganska sliten Andreas som sitter och skriver här och nu. Julaftonen spenderades som vanligt hos syster Julianas familj med god mat och julklappsutdelning. Jag fick det ärofyllda uppdraget att vara tomte i år igen, vilket faktiskt är rätt roligt :-). Mindre roligt är att systers familj bor i radhus vilket gör att det inte finns något tomt runt huset, så när man går ut på framsidan måste man gå runt en del av kvarteret för att ta sig till baksidan. Nog att det är julafton men att träffa på massa folk när man går runt och ser ut som en jultomte upplevs som lite stressande :-). Tomtegrejen förflöt dock utan större missöden och Lisa verkade ialf inte genomskåda det hela, dock hävdade hon efteråt att tomten "var mjuk", vilket med lite ironi inte föll i god jord hos tomten :-).

Lisa har precis upptäckt att tomten är mjuk!!!

Juldagen spenderades med traditionell lutfisksmiddag hemma hos föräldrarna och sedan fest. Det här året var det Ritz som gällde efter lite soft förhäng hos Bias. Trots att vi hade förköpsbiljetter tog det en mindre evighet att komma in på Ritz, vilket dock inte kom som någon direkt överraskning, men väl inne var det skoj. Lite mycket folk kanske, men det får man räkna med en juldag.

Även igår blev det lite mat, öl och utgång om än mycket lugnare, och även gårdagskvällen var lyckad. Således har julhelgen varit väldigt trevlig detta året, vilket man får tacka bra släkt och vänner för!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0