Madness till Hultan!!!

Det börjar luta åt att det kanske blir ett besök till Hultsfred i år. Vilken tydlig mening det där blev :-). Hursomhelst är Madness klara för en spelning på festivalen, vilket skulle vara grymt coolt att se. I övrigt är Regina Spektor och The Killers också klara vilka också är några man skulle kunna tänka sig att se. Annars brukar ju festivaler vara sjukt roliga, bara man är där med roligt folk.

Några låttips med Madness: Uncle Sam, House of fun, It must be love.

Försöka med något... Vaddå försöka :-)? Sådant här handlar väl inte om att försöka? Det är om det är och är inte om det inte är. Skitsamma men lite kul. Inte många som fattar det här.

Jag skulle kunna tänka mig att gå till Frimis idag för att kika på Hoffmeastro, men så lär det inte bli i och med att det är Everton - Liverpool senare ikväll. Det tråkiga är bara att jag inte vet om jag kommer hitta någon stream till den matchen. Myp2p.eu verkar ha blivit stämda eller något, så de har tagit bort alla matcher från England. Skulle kanske kunna bli båda...? Vet iofs inte när de börjar spela... Antagligen rätt tidigt i och med att det är på Frimis. Låttips med Hoffmaestro; Young dad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0