Vad kallt det blev!!!

Shit! Är ju neråt 20 minusgrader nu. Jag kände mig till och med lite som Wassberg när jag var ute och joggade förut när skägget blev alldeles isigt :-).

Jag hade en fantastiskt trevlig kväll igår. Förfest hos Nils med grabbarna med efterföljande krogbesök. På förfesten grejade vi med en massa skojiga grejer. Det roligaste var nog Tips Från Coachen med Tobias Fornbrant. Hans gestaltning av en påtänd Allan blir svår att glömma :-). I övrigt var det massa frågesport och drinking games. Det var ritkigt trevligt! Sedan blev det Harrys, Örebros egna Finlandsfärja :-). Det kändes lite så där till en början men efter en stund blev det väldigt skoj där också. Det som är lite negativt med att det är så kul att festa är att man bara vill göra det igen och igen.... Man får lägga band på sig :-).

Åhh kollade på filmen Ghostbusters idag, riktigt bra. Nee riktigt JÄVLA bra för att ge lite eftertryck :-). Det var en film jag såg massor utav gånger när jag var liten pojk men mycket hade glömts bort och allt förstods nog inte heller när man var liten. Jag såg även slutet på Top Gun igår och den filmen är också lika bra varje gång :-). Filmer från 80-talet verkar vara min melodi :-).

Annars tycker Blondinbella att alla borde åka taxi :-). Hon nämnde dock att det inte är så miljövänligt men stackars flickan förstår nog inte att det är dyrt att åka taxi :-). Inte lätt att vara blond och blåst alla gånger!

Kommentarer
Postat av: Malinchen

Det är då inga problem att vara blond alla gånger. =P Jag följer blondinbella och fick dessutom VG på tentan ;)

2009-01-12 @ 10:18:55
URL: http://malinchen.blogg.se/
Postat av: Andy

Jao det var en usel insats av mig på tentan och ibland önskar jag faktiskt att jag var en naiv "blondin" utan verklighetsuppfattning. Jag får ta mitt förnuft till fånga och blondera håret igen kanske... Ett beprövat sätt förr framgång.

2009-01-14 @ 16:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0