Nu börjar huden bli van...

Idag har det solats och badats en del i Alnängsbadet och jag tror inte jag har brännt mig något, kanske beroende på att jag lånade en del av Dunders starkare solkräm. Snart kan man kanske bli lite brun också :-). Dessa sol- och baddagar med gott sällskap är exremt avkopplande. Det känns verkligen som man är ledig och man mår toppen :-).

Fotbollsmatch igår mot Hovsta IF. Det blev 1-1 tyvärr, men det var ändå ett rättvist resultat. Vi fick stuva om en del i laget eftersom rätt många spelare var borta. När jag funderade lite efter matchen var det nog 5-6 spelare som hade gått rakt in i startelvan som saknades. Det blir svårt att vinna då. Hovsta var rätt uddlösa och är ett lag vi enkelt bör slå med bästa manskapet. Deras mål var ett riktigt skitmål... En hovstaspelare som kom loss på kanten och slog in ett lågt inlägg som jag slänger mig för att försöka greppa, men det blir inte bättre än att bollen är lite för långt ifrån mig för att jag ska få tag i den. Istället lyckas jag bara stoppa den så att de retsamt kan slå in returen. Ganska oturligt! I övrigt tycker jag att jag gjorde en av mina bättre insatser den här säsongen, antagligen för att jag hade ovanligt mycket att göra i andra halvleken.

Förfest hos Allan igår. Han har en väldigt fin lägenhet måste jag säga, men förfesten var rätt stel. Sedan blev det Strömpis där det var smockat med folk men ändå trevligt. Summa summarum, en helt ok utekväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0