...

Ett trevligt skattebesked damp ner i brevlådan idag :-). Skönt att slippa restskatt och istället få lite oväntade pengar. Nu är bara frågan om jag kan dra av för resor i och med att jag jobbade så långt från min bostadsadress. Egentligen tycker jag det är absurt att man kan dra av på detta, men kan man göra det är det väl dumt att inte göra det.

Imorgon börjar IPRED-lagen att gälla... Inte roligt! Som tur är finns det diverse "gömma sig" tjänster man kan använda om man vill fortsätta ladda ner saker från internet. Jag har ju så klart aldrig laddat ner något, men jag tänker på er andra. Ett par tips på sådana tjänster kommer här; www.dold.se; www.ipredator.se. Den senare verkar inte vara fullskaligt igång än men den tidigare funkar bra för er som är intresserade.

Jag har kikat på Nightmare On Elm Street 1 och 2 i dagarna :-). Trevliga filmer måste jag säga, och väldigt skojigt att Johnny Depp filmdebuterade i 1an :-). Rätt långt ifrån vad han sysslar med nuförtiden :-).

Annars har det varit en trevlig helg med utgång till Kåren bland annat, vilket var skoj. Var väldigt länge sedan jag var där sist... Tror det var tidigt i november.

Snart iväg till Arlanda och hämta lillasyster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0