Johnossi!

Johnossis konsert i onsdags var bra. Den var varken oförglömlig eller dålig. Vad kan man säga mer? Konserten framfördes med aningens för högt ljud för att det skulle vara helt bekvämt, men så är ju tyvärr ofta fallet när det gäller rockmusik. Många gånger blir till och med den höga volymen det som fäller konserten genom att den distade musiken bara blir ett stort svårlyssnat bröl. Nu tycker jag inte det var så den här gången, vilket säkerligen mest beror på att Johonssis musik inte är så speciellt distad trots allt. Annars var det överlag bra. Musik och sång framfördes på ett bra sätt och sklijde sig inte nämnvärt från hur det låter på skiva, och vissa, för mig okända, låtar lät intressanta även att det var första gången jag hörde dem, vilket är ett gott betyg. Det senare var kanske även det som gjorde att konserten inte lyfte helt och hållet... Det hände inte så mycket och hela konserten kändes väldigt rutinaktig. Gå upp på scen, gör det ni ska, gå av igen... Så det slutgiltiga betyget blir alltså, BRA! Tre av fem plus, på den skalan som de flesta använder.


Johnossi X 2!

Veckans fundering!

Varför ska man släppa förbi folk i "snabbköpskön" som bara ska köpa en vara eller två om man själv har massor? Det är ju ingen riktig regel, men trots allt något som många gör. Det hela är ju egentligen helt sjukt. "Hallå, jag som köper skitlite borde få vänta minst i kön". Väldigt underlig matematik. Visst kan det bero på att någon som köper en sak har bråttom någonstans, men det är ju ändå inte de andras fel. Har man bråttom får man väl skylla sig själv och kan med största säkerhet hoppa över det där äpplet, chokladkakan eller vad det kan vara.

Dagens stora, lilla, irritationsmoment!

Imorse klev jag upp kvart över 6 för att kila iväg till jobbet, och var sä där "morgonglad" som man är när man gått upp alldeles för tidigt. Dock var jag lite gladare än normalt tack vare att jag blivit erbjuden att äta smörgåstårta til frukost, vilket skulle vara en god och trevlig omväxling från den vanliga frukosten. När man öppnar kylen möts man dock av en HEL smörgåstårta plus en LAPP som löd något i stil med "tyvärr det gick åt så mycket igår och det måste räcka hela dagen för mig idag med". Det kändes ungefär som att ha blivit bjuden på en fest som visade sig inte existera. Nu vet jag att syftet inte var att mobbas eller retas, men att lova något och inte hålla det är något jag har väldigt svårt för. Personligen skulle jag inte ens tänka tanken att medvetet behålla något för mig själv som jag lovat bort och inte direkt lider av att bli av med en del av. Egoistiskt av mig kanske, men jag tycker det var mer egoistiskt från andra sidan så att säga. Mycket snack och lite verkstad kan man även kalla det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0