Det ena med det tredje!

Hälsade på Aina igår på Vitsippan... Hennes hjärta är helt slut och döden kan komma vilken dag som helst. Fy fan! Känslan i kroppen kan ju inte vara speciellt uppmuntrande när man vet att man ligger på Vitsippan, och att man ligger där bara för att alla är 100 % säkra på att man ska dö inom en väldigt snar framtid. Usch!!! Det är svårt att säga men jag tyckte ändå hon verkade ha förlikat sig någorlunda med sitt öde.

Nu till ett par helt andra saker...

Är inte Rammstein världens fånigaste band? Kanske i konkurrens med Turbonegro. Nu vet jag inte om Turbonegro är seriösa... och är det så att de bara driver med sin utstyrsel och musik så är ju allt en helt annan femma. Nu var det Rammstein jag skulle skriva om. De tycker, i eventuell motsats till Turbonegro, att de är vädlgit fräna ialf!? Så måste det ju vara... Men deras tramsiga pop-hårdrock känns ju bara, ja fånig :-).

Så en sak till. Man måste ju bara ha sprutat på sig alldeles för mycket parfym om det luktar från ett rum till ett annat rum med stängd dörr!? Jag har påpekat det hela och fått som svar att det bara är ett par sprut, vilket jag då får tro på. Jag tycker den aktuella parfymen luktar illa, men det är absolut subjektivt, dock kvarstår ju frågan hur en parfym kan lukta så ini helvete mycket om det bara handlar om ett par sprut!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0