Kanelbulle!

Idag är det kanelbullens dag. Hur kan kanelbullen ha fått en egen dag undrar jag? När är sushidagen, tapasdagen eller kanske kebabrulledagen? De som bestämmer borde kanske införa en almanacka med maträttsdagar istället för namnsdagar. Det är ju ändå ingen som firar namnsdagarna, men kanelbulledagen då jävlar ska det firas :-).

Paintball igår! Pang, pang, aj, aj, aj! Riktigt roligt är det. Vi var några från laget som lirade. Efteråt blev det förfest i min korridor. En trevlig tillställning där tequilan flödade med diverse mindre nyktra människor efteråt. Per skaffade Spotify till mig. Det har aldrig blivit av att jag skaffat det innan, men nu ett halvår efter alla andra finns det även på min dator. Tack Per för det, men mindre tack för din usla musiksmak :-). Sedan blev det Strömpis, men Strömpis ville inte leverera den här gången, annars är det bara jag som börjar bli pretto. Jag kunde bara inte känna mig underhållen av skräpmusiken på undervåningen eller schlagerhysterin som rådde på övervåningen.

Inte mycket positivt idag. Tittade på ÖSK, blev förlust med 3-0, cyklade hem tittade på Liverpool, blev förlust med 2-0. Damn it säger jag!!! Sedan är det så kuuul med förståsigpå-gnällgubbar på läktaren. Nee jag vill inte lyssna på ert gnäll och ännu mindre diskutera det mer er under matchen. Så ingen missförstår pratar jag om gubben som stod till vänster om mig under matchen idag :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0