Nya mattider!

Idag handlade jag mat med målet att inte köpa en enda produkt innehållande ett E-nummer. Det gick rätt bra, men jag gick ifrån affären med sorg i själen efter att jag upptäckt att Friggs riskakor med gräddfil och vitlökssmak innehöll smakförstärkare :-(. Nu får man istället äta naturella riskakor, och hur gott är det??? Annars var det inga konstigheter.

Nu har jag kikat på Michael Moores dokumentärer, Bowling for Columbine och Fahrenheit 9/11. Oerhört underhållande dokumentärer, även om jag tycker att den förra var rätt innehållslös egentligen. Det var inga jämförande fakta typ. Den senare däremot var en väldigt omskakande upplevelse. Såg även dokumentären Broder Daniel Forever nyss, och den var väl värd att spendera en timme framför.

Middag med fotbollen igår. Vi hade lite omröstningar om bästa offensiva, defensiva spelare osv. Jag blev nästan framröstad som bästa defensiva spelare... Hur nu det kunde komma sig? Jag har ju i ärlighetens namn inte haft jättemycket att göra. Jag är glad och stolt, men några av lagkompisarna måste ha sett något jag missat :-). Hursom tog Martin hem priset med all rätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0