Helgen!

Det har varit en bra helg. Fredagens läkarbesök har helt klart lugnat ner mig. Jag jobbade som extrapersonal natten mellan fredag och lördag vilket var väldigt lugnt. Kikade på fem avsnitt av Seinfeld och fick även min medarbetare att inse hur bra denna serie är. Hon kunde inte riktigt förstå att hon missat den tidigare. Ungefär samma känsla som jag haft :-). Hann även med att se en film vid namn White Sands. En ganska tillkrånglad film från början av 90-talet, och den gav ganska mycket i övrigt att önska. Så mycket mer hände inte under den natten.

Jag skippade lördagens taekwondo träning pga småtaskig hals och en sträckning i ljumsken. Istället kikade jag på när Liverpool förnedrade Hull med 6-1. Sedan blev det fest!!! Hängde med Mats på en förfest inne i stan där det mesta handlade om Singstar :-). Jag var som vanligt inget vidare förutom när det kom till "Enjoy The Silence" med Depeche Mode. Då slog jag nästan Mats som kan sjunga. Fantastisk låt för övrigt!!! Sedan bar det av till helgens egentliga höjdpunkt, It's så 09.

Trots att personalen i garderoben var från mitt fotbollslag fick jag betala garderobsavgift. Vet inte om de hade fått någon tillsägelse eller nåt innan, men jag brukar inte ta betalt av de jag känner :-).

Moneybrother

Tror inte jag sett Moneybrother live innan pga någon oförståelig aversion mot karln. Hursomhelst var det en riktigt bra spelning. Kanske skulle kunna få högsta betyg, men det är så svårt att sätta högsta betyg när man inte vet hur bra det bästa kan vara.

Millencolin

Millencolin har jag sett ett antal gånger och det här var det i särklass sämsta. De verkade allt annat än engagerade och kändes mest fåniga.

Familjen

Jag kikade bara ett par låtar så egentligen kan jag inte säga så mycket om den här konserten. Det finns dock en anledning till att jag bara kollade två låtar och det var för att det var så himla trist.

Över det hela taget var det en bra kväll!

Söndagen har varit lugn. Städat rummet och pratat med folk över nätet. Det ligger bra vibbar i luften måste jag säga. Det kan bli spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0