Bungy!

Idag blev det bungy-jump!!! 122 härliga meter upp i luften. Härliga och härliga kan väl iofs diskuteras :-). När man står där uppe på plattformen är upplevelsen allt annat än härlig, och för att citera Robert så är känslan mest att "man vill få det överstökat så fort som möjligt". Låt mig bara hoppa så jag slipper vara så jävla rädd när jag står här uppe :-). För det är inte själva hoppet som är otäckt, det är mest härligt, men att stå där uppe i korgen och samtidigt se hur jävla långt det är ner till gräsmattan är mycket otäckt, även om man har en liiiten vana av bungy-hoppande som jag. Hoppande blev det ialf för oss alla förutom för Bias som stannade hemma.

Tidigare på dagen spatserade jag runt lite på egen hand i Cusco och gjorde lite sightseeing, som jag antog inte intresserade de andra något nämnvärt. Jag knallade bland annat in i katedralen här, vilken är enorm, och således ger samma ambivalenta intryck som liknande katedraler... Man vet inte om man ska "skratta eller gråta" över all svindyr utsmyckning. Jag försöker bara faschineras men ett "uns" av hat smyger sig alltid på när man tänker på vilka som antagligen betalat för det hela... Vackert är det dock utan tvekan!!! 

Förutom katedralen gick jag förbi någon 16-kantig sten som skulle vara något speciellt, men varför vet jag inte :-). Kanske för att den har så många kanter hehe...  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0