Back to life, back to reality!

Nu är man snart tillbaka i verkligheten igen efter ett par veckor av "låtsasliv". Mitt liv har de senaste två veckorna mestadels handlat om fest och att göra så lite vettigt som möjligt :-). Den senaste veckan har spenderats nere i Göteborg tillsammans med Hanna och massa "gamla" vänner till henne. Dagarna har i princip handlat om att gå upp mellan 11 och 12, äta frukost, dra ner på stan för att handla och träffa "gamla" kompisar till Hanna, och sedan hem igen för att se film och gå och lägga sig. INTE HELT FEL måste jag säga :-). Fast det känns ju inte riktigt som på riktigt när man spenderar dagarna så, och abstinensen över att man borde göra och äta lite vettigare saker gör sig påmind emellanåt. Hursomhelst nu är man tillbaka i den inte alltid lika avslappnade verkligheten med plugg och träning.

Nyårsfirandet spenderades också tillsammans med Hannas gamla polare och var väldigt trevligt. Alltid lite svårt att "komma in" i ett väl ihopsvetsat gäng där man varken kan historien eller jargongen. Det tidigare klarar jag mig dock antagligen väldigt bra utan :-P. Det underlättade lite att det var ett par andra för gänget okända personer där, så jag var inte ensam, och jag fann mig rätt snart bland personerna. I övrigt var festen ett knytkalas med riktigt god mat.

Annars då? Det har blivit mycket spårvagnsåkande... Guitarhero-spelande blev det också!!! Ganska roligt må jag säga, och kan ha gett mig lite motivation för att försöka spela lite gitarr igen.

Filmtittande!!!

The Boondock Saints - Bra rulle och rolig idé till rulle :-). Cape Fear - Gryyymmm! Dark Water - Helt ok, men den hade jag ju redan sett i typ Thailand. The Proposal - Mycket positivt överraskande film. Antogs vara kass vilket var fel.

Att lämna Hanna på tåget kändes ju dock skit, men men... Back to life, back to reality!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0