Inte riktigt som beräknat...

Mitt liv som arbetssökande knallar inte riktigt på som det är tänkt tack vare att de ringer och vill att jag ska jobba hela tiden. Nu ska jag jobba från kl 14 imorgon till kl 15 dagen efter. Jag har en "sovande" natt där emellan. Jag har således inte alls kommit in i någon söka jobb sväng än.

Gårdagskvällen bjöd på både väldigt trevliga grejer och väldigt otrevliga grejer. Det trevliga var att min familj tillsammans med storasysters familj käkade sushi, och jag fick allt gratis som en examenspresent. Det tackar man för. Det väldigt otrevliga var att jag fick reda på att min faster fått bröstcancer :-(. Får verkligen hoppas att det går vägen, vilket jag tror att det gör. Är det någon som klarar en sådan sak är det min faster :-). Det var även tråkigt att pappa fått mer ont i lederna, men jag är helt övertygad om att det kommer bli bättre med rökstopp, mer motion och bättre mathållning!!!

Såg en film igår, The Eye. En ganska misslyckad amerikansk remake av en asiatisk film. Den var inte tokdålig, men når bara upp till 2 av 5 möjliga enligt mig.

Ett par saker till. Kanske har skrivit det redan, men jag köpte en svart Castello förra veckan och den var sjukt god. Man kan äta den som godis :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0