Lugna söndag!

Det har varit ganska mycket nu senaste veckan därav den snåla uppdateringen av bloggen.

I onsdags for jag iväg till Åland en sväng för att träffa Hanna och hennes familj under ett par dagar. På vägen dit var det snöstorm och jag var lite orolig över att inte komma fram, men både bussen och båten gick och kom fram i tid. På båten gungade det rätt kraftigt och jag var inte speciellt långt ifrån ett starkt illamående, men jag klarade mig hyggligt :-). Jag satt och försökte stänga av alla illamåendekänslor framför filmen Wall-E, men han inte riktigt se klart den. Väl framme på Åland var det snöstorm deluxe och resterande tid av dagen spenderades inomhus med film och mat. Nästkommande dag spenderades med diverse vinteraktiviteter som att skotta, fundera på att åka skridskor samt att åka skidor. Det senare hade jag inte gjort sedan lumpen men övervanns relativt smärtfritt efter bara ett par enstaka fall i spåret :-). Dagen efter var det sedan dags att åka tillbaka till Sverige igen, och på båten bjöd Hannas mamma oss på buffé. Buffén var helt fantastisk! Jag tror jag har ätit finlandsbåts-buffé någon enstaka gång förut och då har det varit massa folk och stressigt och jävligt, men nu i fredags var det typ jag, Hanna och tio till i hela bufférestaurangen. Snacka om att man kunde välja och vraka av allsköns fint upplagd mat. De stekte till och med egna bitar av lamm, entrecôte osv om man ville ha! Det hela var lätt en matupplevelse i paritet med första besöket på East West. Högsta betyg alltså! Sedan var det hej då och hem till Örebro för jobb med mera... Ahh just! På Centralstationen i STHLM var typ alla tåg försenade förutom mitt hehe :-). Riktigt flyt där :-).

En hel del is i hamnen i Mariehamn.

Väl hemma var det bara att gå och lägga sig för att orka jobba dagen efter... Trodde jag... När jag väl somnat vaknade jag av att någon, efter att först ringt på men blivit nonchalerad, smyger in i mitt rum!!! Jag brukar sällan låsa. När jag rätt sömndrucken och irriterad tittar upp för att se vem i helvete det är som kommer in så är det Lundmark :-). All irritation bara rinner av i stor förvåning! Vad i h-vete gjorde han här, han bor ju någon helt annanstans :-). Var dock inte konstigare än att han och Jocke råkat träffat på en av mina korregrannar och sedan bestämt sig för att gå till min korridor för att äta lite efterkrogen mat.

Efter denna störning i nattsömnen trodde jag att jobbandet dagen efter skulle bli drygt, men det var så lugnt för dagen, på det för mig nya arbetsstället, att det var klart överkomligt att vara lite trött.

Hemma från jobbet blev det födelsedagsfest / fotbollsfest hos Anton. Trevlig tillställning, men faktumet att vi inte fick tag i någon taxi för att åka in till stan ledde till att vi kom in så sent till stan och då hamnade på Björnis vilket var lite si så där. Men, men, en helt ok kväll när man summerar.

Efter denna rätt hetsiga vecka är det således riktigt gött att kunna sitta hemma och inte göra så mycket vettigt idag :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0