Andy the butcher...

Igår införskaffades en rejäl kockkniv för den fina summan 225 sek. Anledningen till detta hastiga knivinköp var att Jesper, som jag lånat knivar av förut, precis flyttat ifrån korridoren. När man väl vant sig vid att använda bra knivar går det inte gå tillbaka till något slött skräp.


Tyskt stål i eggen och japanskt i skaftet, inköpt på Åhlens. Tyskt stål låter ju ialf bra :-).

Även ringklocka införskaffades för att underlätta mina problem med folk som går i bredd på cykelbanorna.

Idag är det dags för arbetsdag sju av nio, snart lite vila med andra ord. Efter det har jag dock inte ett enda planerat pass vilket är lite oroande.

"Ny" favoritserie

Jag har börjat titta på Buffy the Vampire Slayer, och tycker det är vansinnigt underhållande. Först och främst förundras jag över varför amerikanska filmer och serier envisas med att ha alldeles för gamla skådespelare för rollerna de spelar. Är inte tonåringar tillräckligt bra själva? Tänk bara Berverly Hills osv... I Buffy är det likadant, vilket iofs inte gör något när man tittar på det som äldre :-). Jag har aldrig sett Buffy förut men har sett det mesta av en annan serie som heter Supernatural. Den senare serien är minst lika bra men högst troligt en kopia på Buffy bara att den försöker locka en lite maskulinare och äldre publik. Jag tokdiggar så klart båda serierna, med förbehållet att jag inte kommit så långt i Buffy-serien än. Nu blev det två rekommenderade serier istället för en egentlig recension... Ja ja, så kan det blir när man har lite svårt med fokus hehe...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0