Inte den vassaste kniven i lådan...

Igår kväll såg jag filmen The Usual Suspects tillsammans med lite sällskap. För övrigt en väldigt bra film. Grejen var bara att jag sett den filmen ett par gånger innan, men då under namnet De Missstänkta. Jag förstod således inte att The Usual Suspects kan översättas till De Misstänka :-). Detta faktum förstod jag inte ens när jag förklarade att Kevin Spacey var med eller när filmen började... När filmen började utbrast jag bara "ne men oj, den börjar precis som De Misstänkta", och fick till svar "jo men The Usual Suspects och De Misstänka lär ju vara samma film"... Nee ibland är jag inte den vassaste kniven helt enkelt :-).

Annars var jag ledig igår och gjorde massa nyttiga sysslor som handling, träning och städning. Ikväll kommer Svampen och Mats, blir skoj!!!

Recension

Amadeus

En musikalfilm från 80-talet regissserad av Milos Forman. Musikalfilm är väl att ta i, men det är mycket musik i filmen, vilket är logiskt när den handlar om Wolfgang Amadeus Mozart. Historien är ingen direkt biografi över Mozarts liv utan ganska fritt påhittad, även om en del är baserat på Mozarts liv. Det är mycket bra skådespeleri i filmen och riktigt bra operaframträdanden som Mozart komponerat. Personligen hade jag hoppats på en film som var mer av en biografi över Mozarts liv, men gillar man klassisk musik och Mozarts musik i synnerhet kommer man att älska den här filmen.

Kommentarer
Postat av: Matt Paradis

du kanske var det innan du köpte den för 225kr

2010-03-20 @ 17:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0