Sunny day today in London!

Som den gamla stänkaren med Paris om man modifierar den något... Men det är faktiskt sant, solen skiner än så länge mer här än vad det regnar!!! Förstår att ni är överraskade, men jag måste helt enkelt haft tur med vädret...
Igår besöktes stadsdelen Camden, och då i första hand häststallarna med alla dess små "affärer" och "restauranger". Lite som markén hemma :-). Eller mer som markén med massa luriga människor. Ungefär som att klientelet på Arvikafestivalen skulle gå på markén i Hallsberg. Nu fanns det iofs mer intressanta grejer här än på markén i Hallsberg, men men... En jämförelse är dock aldrig fel :-).
En bild från där det helst ska vara lite fööör mycket...
-
Från Camden blev det en promenad genom Primrose Hill för att leta reda på det legendariska övergångsstället på Abbey Road. Vi trodde att det skulle kunna bli lite lurigt att hitta rätt övergångsställe, men där tog vi fel... Direkt där gatan började fanns det ett övergångsställe där en himla massa människor pinades för att få den där klassiska bilden :-). Det var verkligen kul att iaktta alla dessa människor när de skulle gå över gatan och samtidigt se till att någon tog ett kort på dem. Alla såg väldigt stela ut :-). Men men, det är en smäll man får ta hehe! Kan tänka mig att de som bor där i krokarna blir rätt irriterade på alla turister som ska dit och ta kort.
Det var rusningstrafik, så bättre än så här blev det inte :-). De som försökte ställa sig i gatan och ta kort blev snarast söndertutade :-).
-
Efter detta for vi upp till Highbury för att kika lite på Emirates Stadium. Är väl mitt småsjuka samlande av saker som gör att jag tycker det är kul att ha besökt så många arenor som möjligt.
Ja det är ju inte Anfield, men helt ok arena ändå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0