Colonia del Sacramento

Efter att ha lamnat Buenos Aires hamnade vi istallet i den pittoreska byn Colonia del Sacramento. Dit tog vi oss med bat for ett par dagar sedan, en tripp pa cirka en timme over River de la Plata. Trots att batresan var sa kort var det typ den enda vi hann med under denna dag. Vi ar namligen sjukt tidsineffektiva stundtals, eller oftast om jag ska vara arlig... Det samt att jag kande mig lite risigare under dagen gjorde att det inte blev mycket gjort... De andra tog iofs en svang pa "stan" i Colonia (man orkar inte saga hela namnet har) nar vi kom fram, men jag fortsatte i samma stil som tidigare pa dagen och lade mig i sangen :-). Nu tycker jag dock att sjukdomen verkar vara pa ratt vag!!! Hostan ar klart battre!!!

Igar hann jag dock med en hel del!!! Efter frukost gick jag ivag pa en fyra timmars upptacksfard har i byn. Colonia ar en mycket vacker och avslappnad liten stad med mycket historia. Staden verkar bland annat ha grundats for att spanjorerna skulle kunna smuggla varor till Buenos Aires, eller om det var portugiserna... hehe... Hursomhelst har staden en ganska brokig historia med overtaganden hit och dit och bla bla... Jag kilade alltsa runt i staden och tittade pa gamla stadsmurar, vagar, hus och ruiner samt klattrade lite i en fyr. Allt i en maklig takt :-).

Ingången i stadsmuren till den gamla delen av Colonia del Sacramento.

En otroligt gammal väg i samma stad :-).

Utsikt från fyren jag klättrade upp i!

Basilikan i staden är lite av ett landmärke!

Om bilderna upplevs som suddiga ibland beror det på att jag har lite problem med fokuset på kameran... Extra lurigt blir det när det är soligt ute och jag inte direkt kan se om bilden jag tagit blev suddig...

Det blev aven lite djur och natur genom en kort skogsvandring, dar det var overflod av faglar och blommor, samt ett besok till en av stranderna har. Stranden var helt ok, men langt ifran det basta jag upplevt under den har resan. 

Nu aker vi strax ivag till Montevideo!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0