Klockan ar halv 3... PM!!!

Som rubriken lyder ar den har dagen nastan slut redan, men anda motte jag alldeles nyss en Robert pa vag till duschen och stallde fragan "hur star det till, sovit gott?" Svaret var negativt hehe... Sedan gick jag in till vart rum och halsade pa Bias och mottes av de trottaste ogon jag nagonsin sett :-). Jet-lag i kombination med alldeles for sent partaj ger inte pigga manniskor :-). Jag gillar't :-)!!!

Efter att vi kommit upp ur sangarna, forvanansvart skona for att vara pa ett hostel, igar nagon gang efter 13 sa tog vi oss till de gamla delarna av Sao Paulo for att kika runt lite. Uppfattningen blev dock att det inte var sa mycket att se... Mycket graffiti och hoga slitna byggnader mestadels. Varken speciellt vackert eller charmigt skulle jag vilja saga. Hela stan kanns lite oststat om man far vara kritisk. Under vart strosande hann vi dock se lite vackra byggnader, bland annat "Catedral da Se" som ar lite av en symbol for staden samt The Banespa Building som anses vara Sao Paulos Empire State Building, dock avsevart mycket risigare :-).

Har ar tanken att det ska vara ett par bilder fran Sao Paulo, men Apple-datorn jag sitter vid nu forstar jag mig inte pa sa det far laddas upp senare fran var egen PC.

Pa vagen hem mot hostelet hamnade vi eventuellt mitt i efter-jobbet-pendlingen, eller sa ar det bara sa har hela tiden pa vissa metrostationer nar det finns 20 000 000 manniskor i omradet... Det var saaa mycket folk att vi fick koa for att ens komma ner i tunnelbanan. Jag har aldrig sett pa maken, som jag skulle sagt om jag var 50 ar aldre!!! Efter en himla massa trangsel lyckades vi dock ta oss hem till hostelet.
Hemma pa hostelet var det festdags... Det verkar vara det man foretradesvis gor har i och med att det inte ska finnas sa mycket annat att gora... Vi foljde med resten av hostelet till nagot halvdaligt hip-hop stalle. Daligt i bemarkelsen av musiken, jag ar inte mycket for hip-hop. Vi kom dit runt 1 AM, tidigare gar man tydligen inte ur har och var tillbaka runt halv 6, darav den sena morgonen idag.

Ja, ja... Nu ska vi se om vi lyckas fa ut nagot vettigt av denna dag eller om det bara blir att ata och lamna in tvatt...

Kommentarer
Postat av: Anders Oxelgren

Börjar ni att tackla av nu när det riktiga äventyret startar. Glöm inte Holland - Sverige på tisdag kväll. Det blir nog en pangmatch. Pappa

2010-10-08 @ 15:58:30
URL: http://oxelgren.blogg.se/
Postat av: Anders Oxelgren

Börjar ni att tackla av nu när det riktiga äventyret startar. Glöm inte Holland - Sverige på tisdag kväll. Det blir nog en pangmatch. Pappa

2010-10-08 @ 15:59:17
URL: http://oxelgren.blogg.se/
Postat av: Andy

hehe, ne här tacklas det inte av, även om det är lite slitet stundtals :-).

2010-10-09 @ 19:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0