Back in Karlsborg!

Nu är jag tillbaka i Karlsborg för lite leksakssäljande i december. Blandade känslor präglar det hela, men jag tror att jag kommer härda ut någorlunda :-).

Helgen var trevlig! Kände mig en aning risig i lördags, vilket präglade dagen till att bli rätt sysslolös. Kvällen däremot blev mer händelserik! Jag och Bias hade bestämt att det var dags för en redig fylla, vilket det har varit lite dåligt med under senaste tiden :-). I mild eufori av detta fick jag för mig att jag ville laga mat åt lite kompisar, så jag bjöd in de närmast sörjande i Örebro, således Nisse och Bias :-). Några andra hade inte tid eller lust! Det jag serverade var inte superavancerat, chili con carne med ris och utan sallad :-). Att en sallad till kunde varit idé kom jag först på efteråt :-). Jag tror maten uppskattades, jag uppskattade ialf sällskapet!

Något senare försvann Nils tyvärr hemåt, men istället kom Robert och Eriksen. Tror inte jag sett Eriksen så lugn någon gång, iofs har jag inte sett honom så många gånger men men :-).

Trots höga ambitioner till fylla, tyckte jag inte det tog förrän inne på Ritz. Där inne var jag på topp, och tror faktiskt jag spenderade största delen av kvällen med lillasyster :-). Kul var det!

Dagen efter kunde jag reflektera över denna fylla genom en del konstiga minnen, som att jag bad en bekant att fråga en polare till henne om hon kunde tänkas ta en fika med mig! Varför gjorde jag så? Kan jag inte fråga det själv om det är så viktigt hehe... Det blir underligt ibland! Ja alkoholen gör underliga saker med en ibland.

Jag är snart 30 och ändå är det fylla inlägget handlar om, patetiskt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0