Börjar livet nu?

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket... Mest varit lite off över att fundera över vad som händer nu? Det bästa vore ju att hitta något seriöst jobb, men vad jag ska söka vet jag inte riktigt :-). Får väl söka lite av varje helt enkelt... Känslan i kroppen är ialf att det nog är vettigt att försöka få något arbete som kräver akademisk kompetens, så att jag kan komma in lite på arbetsmarknaden. Sedan hur svårt eller enkelt det är är ju en helt annan fråga :-).

Jag har i många dagar tänkt att försöka summera resan lite, men just nu orkar jag det bara inte... Det som gäller idag är att träna ett pass handboll, för att få igång kroppen lite. Det jag gjort fram tills nu är att sortera bilder från resan... Jag vill ha dem i ordning, men när de är tagna med olika kameror med felinställd tid for fototillfälle är det för tillfället en himla röra, men det blir bättre :-).


Kommentarer
Postat av: Greger

Kom tillbaka till lagret, vi saknar dig.



Greger

2011-01-04 @ 12:09:50
Postat av: Matz

Fixa jobb här, så kan vi "hänga" på rasterna!

På fredag ska jag blondera mitt hår så det blir somrigt igen!

Ha det bra.

2011-01-04 @ 16:40:48
Postat av: Mats

Verkar som fler besökare här heter Mats. Annars så söker du till mig skola istället, tror dock inte att några jobb finns för tillfället. Men fel utbildning kanske?!? Men håller med, vore ju kul att "hänga" lite mer ;)...



2011-01-10 @ 12:58:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0