Heja Huddersfield!

Det är halvtid, Huddersfield leder med 3-2 efter att ha vänt ett 0-2 underläge mot Plymouth. Plymouth har även fått en spelare utvisad. Se om mina ca 160 sek som jag satsat på en Huddersfield seger kan växa med ca hälften :-).

Jag uppdaterar lite sparsamt just nu och det beror mest på att jag inte har så mycket att skriva om :-). Det mest spännande som hänt idag är att jag varit på möte på AMS... Det blev iofs ganska spännande på grund av att jag av någon anledning var på alldeles strålande humör och jag undrar om det varit någon mer positiv människa inne på AMS förut hehe... Jag fick dock inte ut så mycket av det. De skrev in några arbetskategorier som jag skulle kunna söka jobb inom samt informerade mig om att jag kanske kunde jobba utomlands. Det sista tyckte jag lät mycket intressant, så det ska jag ta reda på lite mer om. Efteråt blev det lunch med Nils, och sedan hem igen.

Nu ikväll har jag tränat fotboll igen, och det började väl bra, men efter ett skott på käken, några, egentligen halft omöjliga att rädda men som jag ändå var på, insläppta mål blev jag sur och sedan var det inte roligt längre... Trots att jag är så gammal har jag inte lärt mig att man inte alltid kan göra allt perfekt hela tiden :-). Det där är väl problemet mellan idrott och mig :-).

Nu tittas det på dokumentär om Cornelis, eller jag tittar inte så mycket som ni märker men det är ju ialf på i bakgrunden hehe... Senare blir det att kika på filmatiseringen av Läckbergs Stenhuggaren. Kollade första delen förut och blev positivt överraskad. Ska även försöka mig på recensioner av de filmer jag sett på sista tiden någon dag.

Ha det så bra nu så håller vi tummarna för Huddersfield. Fortfarande 3-2 i 52 minuten :-).

Kommentarer
Postat av: Zandrah

Vad tyckte du om Cornelis-filmen?

Jag tyckte den var bra överlag, såg den på bio före jul.

Men kanske har de försökt trycka in en lite för lång tidsperiod i en 2 timmarsfilm..

En oväntad skådis var Johan Glans, som jag hade lite svårt för. Eller inte svårt-svårt egentligen, bara väldigt ovant att se en komiker i en (mer eller mindre) seriös roll.

2011-01-16 @ 19:15:19
Postat av: Andy

Det jag såg var inte filmen, utan bara en dokumentär.

2011-01-25 @ 13:55:52
Postat av: Zandrah

Ibland läser jag inte så noga. Men såg nu att det stod i inlägget att det var en dokumentär om Cornelis. Inte så lätt att besvara min fråga då, förstås.

2011-01-25 @ 17:44:56
Postat av: Andy

Z // Jag ska vara mer tydlig nästa gång så att det inte blir sånna här olustiga missförstånd något mer :-P.

2011-01-26 @ 18:09:06
Postat av: Zan

Och jag kanske ska läsa lite mer noggrant... :)

2011-01-30 @ 09:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0