Så där länge sedan igen...

Mika Myllylä är död, självmord? Verkar ju inte otroligt...

Annars då... Spenderade Midsommar i London med de goa gubbarna Nils och Bias. Trevlig tid med konserter och grejer. Konserterna bestod av, ialf typ, James, Kaiser Chiefs och The Killers, och alla var bra. Det var väl trevligt :-)? Att det regnade till och från kommer jag säkert glömma bort i framtiden någon gång.

Vi tänkte kika på tennis också, Wimbledon, men för att komma in på området var man tvungen att stå 5 timmar i kö, vilket inte kändes helt intressant.

Vi försökte oss även på lite uteliv, men London är ju inte Örebro där det finns 3 ställen att välja på, så utekvällen blev väl så där... Jag har nog mest haft otur men generellt tycker jag stora städer har rätt kasst uteliv, antingen alldeles för nischat eller för trångt!

London blev nästan som mest spännande när vi skulle åka därifrån... På grund av "a fatality" så tyckte Stansted Express att de kunde lämna alla passagerare i någon lite by mellan London och Stansted kallad Broxbourne eller nåt liknande. Information, ersättningsbussar eller något annat för att underlätta för oss strandsatta, ca 5-600 individer, tyckte de var onödigt att bjuda på, så det blev guld och gröna skogar för lokalbefolkningens svarttaxi-chaufförer. Vi fick äran att åka med en snubbe som skrek mindre fina ord till ALLA han såg, samt inte hittade vägen till Stansted, eller kunde stava till airport... En sån typisk idiot till engelsman som det finns ganska många av. Efter några förskräckelser kom vi dock fram till Stansted, och hann även med planet för att det var försenat. Tur i oturen!!!

Annars har jag jobbat, men även hunnit med lite bad, vin och trevligt sällskap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0