30 år ung!

Nu är det ett faktum, jag är 30 år, och kommer aldrig vara i 20-årsåldern igen :-(. Men, men... Inte så mycket att gråta över, men ändå lite tufft att jag börjar bli vuxen på riktigt.
 
Födelsedagen höll på i flera dagar för mig och började med tårta och present på jobbet i torsdags. Även om det är standard blev jag lite rörd av att få en himla massa pengar att köpa böcker för av jobbarkompisarna. Fredagen, själva födelsedagen, var jag ledig från jobbet för att kunna förbereda för lördagens fest, och lite för att bara få vara ledig när jag hade födelsedag. Kvällen spenderades sedan med lite kalas hemma hos mor och far med grillat på matsedeln. Redan där började en trend av presenter i form av alkohol i olika former, för jag har fått ett gäng vinflaskor, några whiskyflaskor och ett antal ölflaskor :-). Släkt och vänner verkar förstå vad jag gillar :-). Av päronen fick jag även en del träningskläder.
 
Under lördagen sedan var det fest med stort F. Jag hade bjudit in de vänner jag tycker står mig närmast för tillfället, och bjöd dem på mat och alkohol. Trots lite rädsla innan att det skulle bli för trångt och varmt i lägenheten blev det istället snarare mysigt. Inga kunde ju liksom slinka iväg och hamna för sig själva. Många hade inte träffat varandra tidigare och när de tvingades att vara så nära varandra kom konversationerna lättare igång :-). Den olidligt starka, men välsmakande, bålen gjorde säkert sitt till också, samt ett lyckat musikquiz. Jag tycker ialf att det blev en lyckad fest och är oerhört tacksam över alla som ville komma och göra kvällen så trevlig som den blev. Utan er ingen fest, TACK!
 
Sedan gick ett väldigt påverkat gäng tillsammans till Strömpis för att avsluta kvällen.
 
Själv avslutade jag sedan kvällen, som en 20-åring, genom att spy i skurhinken. Men, men, man fyller bara 30 en gång :-).
 
Tjoho! Nu blev det brons till Sverige i brottning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0