Uppdrag Granskning

För att spinna vidare på Ulf Brunnberg uttalanden om arrestvakter och dylikt.
 
Uppdrag Granskning hade nu ikväll ett reportage om säkerheten på arrester och häkten i Sverige. ...och det är inte bra om någon blir ihjälslagen och det finns säkert saker att göra för att förbättra säkerhetern och rutinerna, det finns det alltid, sedan om det är värt det är en annan sak, och det är det jag tänkte kommentera.
 
I slutet av reportaget intervjuades en chef för Polisens operativa verksamhet i STHLM, och han hade svar på tal. De, alltid, överdrivet subjektiva journalisterna på Uppdrag Granskning blev mer eller mindre mållösa. Nu var det bara en journalist fast ni fattar... Chefen sa precis som det var; det handlar om pengar, sunt förnuft, att det i ett fall handlade om att en vakt frångick rutin, och att det är extremt ovanligt med våldsamheter. Är det värt att lägga mer pengar på arrestpersonal än Poliser i yttre tjänst, och blir det verkligen bättre när man invaggar personal i falsk säkerhet?
 
 
En helt annan sak!
 
T.o.m. juli månad detta år har det kommit 20 450 asylsökande till Sverige. I jämförelse har det kommit 1551 till Finland. Är inte det en aning underligt???
 
 
En extremt helt annan sak!!!
 
Filmtips! Boy's don't cry, Batman dark knight rises, The thing (den gamla). Boy's don't cry är bara extremt bra, Batman dark knight rises är kanske inte lika bra men väldigt läcker och The thing är en bortglömd sci-fi-skräckis som nästan får Alien att gå och lägga sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0