Bilstrul

Jag kan inte stänga en av bakdörrarna på bilen. Mekanismen, för jag tror det är en mekanism, som ser till att dörren fastnar i bilen fungerar inte, utan dörren sitter bara löst. Nu har jag dock "löst" problemet med lite julklappssnöre, så att dörren inte åker upp hela tiden under körning :-).
 
Jag har tydligen fått min första parkeringsbot också, efter att ha kommit undan minst ett par gånger innan. Nu verkar det dock kört, och 600 kr ska tydligen betalas in till Örebro kommun. Jag tror även att jag är skyldig... ...och det dumma är att jag flyttade bilen till ett ställe jag trodde var ok, men där jag tydligen glömt bort vilken dag det stod på skylten. I min värld stod det onsdag på skylten, men nu i efterhand har jag sett att det står torsdag. För att vara lite trotsig undrar jag om det här med datumparkering verkligen är så vettigt under hela året? Förstår ju på vintern, men när det inte är någon snö? Är säkert för att vi människor är så korkade att vi inte kan komma ihåg vilket datum, om det exempelvis bara var parkeringsförbud en gång i månaden under sommaren.
 
Summa summarum är ägande av bil ett jävla skit.
 
Eländet med rasism- och invandringsrapporteringen fortsätter. Aftonbladet gör någon "välkommen till Sverige grej" och Ekot undersöker Migrationsverkets boenden. Resultatet med klagande invandrare gör ju knappast SD-sfären mindre.
 
Inga foton på luciatåg, för att det är integritetskränkande för barnen tydligen. Vem kom på det? Den stora anledningen måste väl ändå vara någon annan...
 
Gränspolisen får inte leta efter "papperslösa" i STHLMS tunnelbana... Papperslös, ett annat jävla påhitt. Individ om befinner sig olagligen på svenskt territorium är det egentliga namnet. Sedan får man ju tycka vad man vill om gränser, och att Sveriges 9 000 000 skattebetalare borde betala för alla världens människor eller inte.
 
Och en sak till. Svenska elevers kunskaper sjunker. Förstatliga skolan så att alla skolor har lika stora resurser så blir det nog ordning och reda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0