Dan före dan!

Imorgon är det julafton, och jag är klar med de flesta julbestyren. Det är väl en storstädning som jag borde ta mig för, men det är ju lättare tänkt än gjort...
 
Jorden gick inte under i torsdags som det var tänkt enligt en och annan. Var säkert närmare nu än många gånger förut p.g.a. media-hypen, vilket i sin tur gärna leder till självuppfyllande profetior. Det är dock rätt svårt att få jorden att gå under, så diverse sekt- eller terrorgrupper som eventuellt tyckte det var ett lämpligt tillfälle för att förstöra Jorden, hade med största sannolikhet inte möjligheten. Men tanken for nog igenom mer än en fundamentalistisk, hjärntvättad, religiös idiot. Själv vaknade jag natten till torsdagen och fick, för en kort stund, känslan av att något var på g när, vad jag tror var en plogbil, fick det att låta och blinka mitt i natten.
 
Veckan i sig har inte inneburit så mycket mer än arbete och träning. Iofs några filmer; Rain Man, The Station Agent och Trading Places, varav de två första var bättre än förväntat och den tredje en aning sämre.
 
I fredags var det Nisses kök igen, med tillägget krök, ialf för mig och Bias. Det var Bias som stod för maten, en välsmakande pastaanrättning, Nisse för vinet, med namnet V, vilket jag inte riktigt fastnade för, dock drack jag öl till samtidigt, så smakupplevelsen kan ju ha störts. Själv valde jag kvällens skiva, vilken blev Tame Impalas senaste, vilken jag valde på grund av att de var populära i Australien samt att skivan fått bra betyg.
 
Under kvällen kikade vi på På Spåret, och för en gångs skull denna säsong, kändes det som att jag hängde med i poängskörden. Nu hade jag ju hjälp av Nisse och Bias också, men främst tror jag det berodde på att de tävlande inte var så vassa denna gången.
 
Jag och Bias fortsatte senare till Harrys och hade i min mening en väldigt trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0