Ibland är inte jobbet så tokigt

Måndag - Curling, mat, lekar och julklapp. Curling var riktigt skoj. Det var första gången jag provade curling, och som med mycket annat var jag inte en naturbegåvning, men efter att ha förstärkt ett annat lag i finalen så blev det faktiskt så att jag kom med i det laget som vann alltihop :-).
Curling med jobbet i Lindesberg.
 
Fredag - Halkkörning i Kvarntorp. Halkkörning är ju något de flesta provar på en gång i livet som en del i körkortsutbildningen. Att nu få prova det igen 12 år senare var himla kul, och med minibuss dessutom. Att vi gör detta med jobbet beror på att vi kör runt med mycket folk och material i jobbet. Främst är det boendegruppen som gör detta, men det händer att vi handläggare rycker in och hjälper till, därav fick alla som ville hänga med till halkbanan. Det var som förväntat väldigt skoj, men som van förare av Volvo 740 var jag lite ovan med ABS-bromsar och således kunna svänga även med bromsen i botten. Bra att veta att det går bra nu när man har bil med ABS-bromsar dock.
Dags för undanmanöver!!!
 
Mindre idiotiska inlägg angående pepparkaks-debatten fortsätter. Nu senast var det dock någon som tyckte att det inte var så mycket debatt i och med att ingen debatterade emot, vilket jag tycker var en vettig tanke, men vidare hävdade samma person att faschister exploaterade det hela osv, vilket säkert är sant men rätt irrelevant... Andra, något vettigare, inlägg handlar om att vi bryr oss mer om pepparkaksgubbar än gamla nazister i kommunfullmäktige. Vad alla glömmer bort är dock varför folk reagerar, och varför gamla nazister helt plötsligt hamnar på kommunstolar?
 
Fatal Attraction - En film som klockrent definierar alla farhågor man tenderar att få efter att ha haft ett trevlig möte utan att vilja förlänga detta ytterligare.
 
Kramer vs. Kramer - Det är nog inte alltid så lätt att vara förälder, speciellt om man blir lämnad med ett barn. Spännande porträtt av samhällsutvecklingen också. Till det bättre?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0