Bilstrul

Det är dyrt och lärorikt att äga bil. Denna månad har jag reparerat mitt bilskrälle för ca 8000 kr, blivit påhoppad av ett oidentifierat gråpälsat djur, samt upptäckt att ett däck helt plötsligt saknade luft... Det mest roliga med att lägga pengar på sin bil, ialf när det gäller reparationer, är att det inte alltid märks att något hänt med bilen! Som i detta fall, det är samma bil, den fungerar i mitt tycke precis likadant som förut, men det kostade 8000... Apropå djuret jag krockade med, eller som snarare krockade med mig, vet jag att det var gråpälsat för att det satt fast päls i en av bakdörrarna. ...och att jag inte vet vad det var för djur beror på att jag inte hann se det! Helt plötsligt kom det något hoppande över vägräcket och pangade in i bilen!
Vad menar jag att jag lärt mig av detta då? Jo, att Clio kan bli dyrt att äga och hur jag pumpar en bils däck hihi...

Förutom att jag upptäckte punkteringen, eller om det var någon som luftat däcket igår, så var även resten av dagen rätt kass! Sverige gjorde en sagolikt dålig andra halvlek i handboll mot Polen och Liverpool lyckades med konststycket att förlora med 3-1 mot Bolton. Även min jakt på ett fotoalbum med "klisterpapper" och film över, sånna fotoalbum man hade förr, gick i stöpet. 

Men men, allt ont kan ju ändå ha lite gott med sig! Jag och Nils var ute en sväng på Ritz, var iofs en ganska klientelointressant kväll, men jag tyckte ändå det var väldigt trevligt med en skön lugn salongsberusning utan bakfylla.

By the way så har jag nog mest träningsvärk av alla i hela världen just idag! Dra marklyft samt benböj på andra gympasset på ett och ett halvt år var inte genomtänkt.

Kommentarer
Postat av: Rhesusapan

Du har fågel på dig!

2012-01-24 @ 23:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0