Söndag

Söndagen har spenderats med förkylning och svag feber. För att få ut något av dagen så har jag dock kikat på ett par filmer och, äntligen?, läst klart Sagan Om Ringen trilogin. Nu måste jag se filmerna igen! Jag har ju inte ens sett de förlängda versionerna än.

The King of Kong

Dokumentär om de som innehar rekorden i det klassiska arkadspelet Donkey Kong, och deras inbördes kamp. Den ena är en riktig idiot och den andra verkar vara en mycket trevlig kille. Ja det var väl ungefär vad det handlade om. Låter kanske inte så kul, men filmen var himla bra. Blir lite extra roligt om man känner till spelet Donkey Kong.
4 av 5.

Apocalypto

Våldsam skildring av Maya-indianerna regisserat av Mel Gibson. Hela filmen är snygg och våldsam, och första delen är värst och bäst. Till den andra delen tycker jag de skulle kunnat hittat på ett intressantare manus, men man kan väl inte få allt :-).
3 av 5.

Looking for Eric

Den här såg jag faktiskt igår och inte idag men ändå :-). Handlar om småtragiska engelsmän, vilket engelsmän som inte bor i London alltid verkar vara, och deras problem. Huvudpersonen röker på och får för sig att Eric Catona visar sig, det är den riktiga Eric Cantona som spelar sig själv. Cantona ger huvudpersonen massa råd i hur han ska styra sitt liv och det hela blir ganska underhållande. Gillar man supporterkultur hos det vanliga folket, så kommer man verkligen gilla den här filmen.
3 av 5 där med.

Nu har jag tagit en febernedsättande tablett, sist jag gjorde det för ca 5-6 år sedan fick jag extrema svettningar, men då hade jag mycket högre feber också. Får se hur det gestaltar sig nu :-).

Den här dagen går nog även till historien som den första dagen på väldigt länge då jag inte varit utomhus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0