I väntan på den där låten som aldrig kommer...

I fredags besökte jag tillsammans med min chef Kopparvallen i Åtvidaberg för att se matchen mellan ÅIF och ÖSK. Chefen är från Åtvidaberg, så det var väl största anledningen till att vi åkte iväg. Det var väldigt gemytligt inne och runtikring Kopparvallen och matchen som spelades var underhållande och slutade 1-1, vilket var ett rättvist resultat.
Kopparvallen!
 
Lördagen spenderades med träning, städning och lite fest på kvällen. Festandet utfördes tillsammans med Lundmark och Uppman vilka är två mycket behagliga människor att umgås med. En smårolig sak var att Uppman hade googlat "popfrisyr" och hittat en bild på mig på sida fyra bland bildresultaten :-). Allt pga en kommentar av Allan i den här bloggen för länge sedan :-). Kvällen avslutades på Strömpis, och jag var taggad pga att det var rätt kul på övervåningen senast. Nu var det dock lika dåligt som vanligt igen.... Carola, Ronny & Ragge m.m. är både rätt dåligt och i viss mån rent pinsamt att spela... Men ändå står jag där och hoppas att nästa låt, då jävlar blir det bra. Vi väntar bara en låt till, nästa är nog Håkan... Men nää, nästa låt blir Linda Bengtzing, men nästa då då då blir det bra... Nee det blev "let's twist again"... För i helvete Strömpis, skärp er! Men ändå står jag där på dansgolvet och trängs och hoppas på den där, ialf, hyggliga låten. För att vara full och "dansa", flirta, och "sjunga" till den musik jag gillar är så himla skoj. Men oftast är det tyvärr endast en ändlös väntan på de där låtarna här i Örebro... 

Kommentarer
Postat av: Nils

Lets twist again är ju kanonbra!

Var för övrigt tvungen att googla popfrisyr nu, haha var helt säker på att det var en bild på Kurt Cobain under sina glansdagar innan jag såg att killen på bilden svinglad höll upp en spelvinst på 12 dollar :)

2012-07-30 @ 10:45:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0