Saturday night

Nu har jag skaffat Spotify Premium, alltså efter många många år har jag slutligen övergett Winamp och MP3or. Känns lite ledsamt ;-). Funktionen där man kan lyssna på liknande musik som man själv gillar fick jag presenterad för mig förra helgen, och det var inte så dumt. Mycket trevligt att kunna lyssna på musik som är bra och där man inte känner till alla låtar.
 
Jag var ute och shoppade på rean förut. Kom hem med ett par skjortor, ett etui, en näsduk och ett par ull-brallor. De senare är väldigt sköna, men efter att ha provat lite kläd-kombinationer här hemma vet jag inte riktigt vad jag ska kunna ha brallorna till? Ska det få bli så att jag måste köpa en ull-kavaj, för att ha något till? En annan möjlighet är ju att lämna tillbaka brallorna, men det vill jag inte göra. Skjortorna inköptes på Johnells, en affär jag aldrig satt min fot i tidigare, men med åldern så blir sådana affärer intressanta, och nog hade de många snygga skjortor och kavajer.
 
Jag tycker att jag borde gå ut och roa mig nu, men jag har liksom ingen lust...
 
Det var lite varmare idag, och ska förhoppningsvis bli lite varmare i veckan. Man vill ju inte gå ut när det varit så kallt som det varit de senaste två veckorna.
 
Nee blir nog en tidig kväll ikväll, försöka sova ikapp lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0