Vecko-update

Förra torsdagen brann det i tvättstugan. När jag kom hem från gymmet var det fullt pådrag utanför huset, fyra brandbilar och rökdykare. Exakt vad det var som brann vet jag inte, men var säkert någon torktumlare. Det verkar dock inte varit så allvarligt, men det luktar lite illa i huset fortfarande. Tur att det inte hände på natten, men då får man inte tvätta, men jag har tjuvtvättat på natten så det lär ju andra göra ibland också. Dags att sätta i nytt batteri i brandvarnaren så att den fungerar kanske?  Lite som en fortsättning på detta hade vi brandutbildning på jobbet i tisdags, vilket var intressant.
 
Annars då? Broccoli-soppa i fredags och lite fest på Ritz i lördags, och båda två var mycket trevliga!  En extra "krydda" att träffa Mats och Svensson på Ritz...
 
Snabba Cash II sågs under förra veckan. Nog att jag inte förstod storheten i filmen Bobby av Babak Najaf men Snabba Cash II var riktigt bra, blir en svag 4 i betyg faktiskt. Under helgen sågs även Max Manus och Pelle Erövraren. Max blir även den en 4 och Pelle får en klar 5. Max Von Sydow är fullkomligt strålande i Pelle Erövraren.
 
Eric Clapton-biografin är även den utläst. Intressant och läsvärd bok. Att Eric Clapton var långt nere i alkohol- och knarkträsket var för mig lite oväntat.
 
Hobbit då?
 
Njae... Jag hade missat att det var en trilogi. ...och en trilogi innebär ibland, som i exempelvis Sagan Om Ringen, att första delen inte är så himla spännande. Filmen var lite långdragen och innehöll lite för många tydliga dataanimeringar, mer än i Sagan Om Ringen-filmerna skulle jag tro, så jag blev lite besviken och kan bara ge filmen en svag 3, men i sitt sammanhang med de två andra filmerna blir det kanske bra i slutändan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0