Krama ur godbitarna

Det har varit rätt intensivt de senaste dagarna, men himla härligt.
 
Utbildningen i STHLM under tisdagen och onsdagen var den bästa jag varit på i Migrationsverkets regi, oftast brukar de vara rätt trista, och mest en bra anledning till att få ansikten på medarbetare man pratat med i telefon och över mail. Denna utbildning var dock mycket roligare med rollspel och grejer. Jag fick förmånen att spela biträde i rollspelet och hade riktigt kul, trots att jag inte lyckades vinna målet :-).
 
Sedan bar det hem och iväg igen för spännande roligheter.
 
I torsdags provade jag räkbåten Lagerbjelke med ett gäng arbetskamrater från Lindesberg och Örebro. Kanske inte klockrent på en torsdag, och räkor är väl inte min favorit, men vädret och sällskapet gjorde det mycket trevligt.
 
Sedan igår var det dags för veckans stora begivenhet, verksmästerskap i fotboll i Märsta. Vi hade skramlat ihop ett inte helt slagkraftigt lag från vår enhet, så förhoppningarna var inte så stora, och inte var vi bra, men det gick lite bättre än jag trodde. Vi vann en match och förlorade tre, dock förlorade vi bara med 1-0 mot laget som vann hela turneringen, och det efter att jag som högerback satsat offensivt för att försöka avgöra matchen, och de kontrade och avgjorde. Vi lyckades bara göra två mål under turneringen, varav jag gjorde det ena och motläggsasssiterade till det andra :-). Kvalitén i turneringen var inte hög, med några få undantag, men det var himla skoj och fantastiskt väder. Efteråt var det mat och fest, dock hade vi bestämt oss för att åka hem samma kväll, så precis när det började bli som roligast på efterfesten drog vi, vilket var lite synd. En lyckad och mycket rolig dag var det trots allt, och alla medspelare kämpade på bra.
 
Idag är det mycket varmt, och det leder nog till att jag snart sitter på en uteservering någonstans här i stan :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0