Påskelipåsk

Påsk betyder fyra dagar ledigt istället för två som är brukligt vid en vanlig helg, men så mycket annat spännande innebär det inte nuförtiden. Det var annat förr när påskafton innebar att smälla smällare och tigga godis. Det var inte lika spännande som julafton, men snudd på. Men, men, nu är det som det är, en middag med familjen brukar stå på schemat, men så mycket annat är det inte. Hos oss brukar påsken nästan alltid vara i samband med att någon i familjen fyller år, och det gällde även detta år, lillasyster fyllde 26 år. Så det blev lite tårta till påskmaten.
 
Långfredagen såg jag till att vara ungefär så tråkig som sig bör med tvätt, städ och träning. Kvällen spenderades iofs på Satin med Lundmark. De lokala förmågorna Disraeli spelade, och det var väl ungefär som en division 4-match i fotboll, det gick an men inte så mycket mer än så.
 
Örebro Hockey i Elitserien nästa år, hurra, hurra!!! Nu är det nästan troligt att jag kommer få se min första elitseriematch i ishockey inom en relativt snar framtid.
 
Idag har jag klippt mig, vilket som vanligt är en eller ett par månader för sent, men nu är håret mycket kortare och jag ser ut ungefär så här;
Genast några år yngre.
 
Snart bär det iväg ut för lite mat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0