Lever i en kappsäck

Packa ned, packa upp, packa ned igen, och så packa upp, för att sedan packa ned ännu en gång... Ja lite så ser det ut i mitt liv nu, inte för att det är standard på något sätt, men just nu är fallet dock sådant. Efter att ha kommit hem från Berlin i fredags var det dags att packa väskan i onsdags för att åka på "Planeringsdagar" i Båsenberga med jobbet. Så himla mycket planering vet jag inte om det blev, men en och annan bra föreläsning och en del roliga aktiviteter hann vi med. En överraskande rolig aktivitet var att bygga en lådbil från en byggsats, och sedan köra en bana, för att sedan demontera den igen. Vi var fyra lag, och mitt lag lyckades knipa en hedrande andra plats trots en hel del debacle vid monteringen av bilen. Att alla i princip tagit med en flaska vin gjorde inte heller dagarna sämre, och igår kväll blev det således riktig vinprovning, men som vanligt är det dock svårt att komma ihåg namnen på vinerna.
 
Imorgon bär det av till Dusseldorf för en öl, eller två, och förhoppningsvis lite fotboll. Det är bara en kort resa, och vi är hemma redan på söndag, dock har jag tagit ledigt på måndag. Sedan bär det av till STHLM nästa vecka för lite utbildning, så då är det dags att packa väskan igen :-).
 
För övrigt har jag en och annan vårkänsla i kroppen som gör att det spritter ut lite känslor här och var mot diverse feminina varelser. Hehe, hur lät det där, men det får fan stå kvar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0